• Mobiliteitsservice

  We houden je mobiel!

  Onze dienstverlening zorgt ervoor dat je spoedig weer op weg wordt geholpen. Je kunt de Mobiliteitsservice 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken wanneer je om hulp verlegen zit, zowel in Nederland als in het buitenland.

  Buiten de openingstijden van onze bedrijf is staat onze 24-uurs dienst voor noodgevallen voor u klaar  via ons reguliere telefoonnummer 0168 – 40 22 76. Wanneer je niet in de regio staat kun je gebruik maken van de nationale en internationale SEAT service nummers.

  Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je reis kunt voortzetten, in je eigen auto of op andere wijze , onder de volgende voorwaarden:

  Indien u uw auto conform de fabrieksopgave bij ons laat onderhouden bent u na een  onderhoudsbeurt altijd verzekerd van onze mobiliteitsgarantie.

  Na een telefoontje naar een van de onderstaande nummers helpen we u weer op weg:

  Is het niet mogelijk de reparatie ter plekke uit te voeren en moet uw auto naar een dichtstbijzijnde SEAT Vestiging worden vervoerd, dan overleggen we samen met u wat de beste oplossing is. U kunt hierbij denken aan:

  De kosten van deze hulpverlening zijn voor rekening van Autobedrijf Kees Vermeulen en u hoeft de kosten niet eerst zelf te betalen.

  Kosten die voor eigen rekening komen: pech veroorzaakt door eigen toedoen of door oorzaken van buitenaf, valt niet onder de mobiliteitsgarantie. Voorbeelden hiervan zijn:

  U kunt ook dan natuurlijk wel altijd een beroep doen op onze hulpverlening van de mobiliteitsservice, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of vallen in het algemeen onder uw verzekeringsdekking.

  Na afloop van de officiële garantietermijn zijn de kosten voor eventuele reparaties en de benodigde onderdelen voor uw rekening. (zie voor de exacte garantietermijn uw garantievoorwaarden)

  De mobiliteitsgarantie geldt in ieder tot eerstvolgende beurt conform fabrieksvoorschrift.

  Neem altijd eerst contact met ons op en voorkom dat je in een gevaarlijke situatie terecht komt waardoor gevolgschade aan je auto kan ontstaan.