• Fabrieksgarantie

  Door een nieuwe of gebruikte SEAT te kopen, kies je voor een hoogwaardig product waar je jaren mee vooruit kunt. En de eerste jaren is je SEAT beschermd door de uitstekende garantie.

  Standaard 2 jaar garantie

  De garantietermijn voor een nieuwe SEAT is 2 jaar, zonder kilometerbeperking. Dit geldt vanaf de datum van aflevering door de officiële SEAT-dealer. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1A van de auto.

  Garantie op SEAT Originele Onderdelen

  De garantietermijn voor SEAT Originele Onderdelen en ruildelen geldt tot 2 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze garantie geldt ook voor aangekochte SEAT Originele Accessoires.

  2 jaar extra garantie

  En nu krijg je naast de 2 jaar garantie nog 2 jaar extra garantie op alle nieuwe SEAT modellen. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit onder de dekking van de 2 jaar Extra garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de SEAT-vestiging wordt verholpen. Voor de Extra garantie geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.

  Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

  Carrosseriegarantie

  Voor alle SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roestschade die ontstaan door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

  Lakgarantie

  Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven:

  Lees er meer over in de brochure of neem contact op met uw dealer.