•  

   

  Autobedrijf Kees Vermeulen

  Wij zijn anders en dat merkt u aan alles!

  Als SEAT dealer in Klundert heeft Autobedrijf Kees Vermeulen, in de periode van 1984 tot 2017,  het merk zeer succesvol op de kaart gezet.

  Sinds het allereerste begin doen we dat met een persoonlijke aanpak, kennis en kunde. SEAT rijders uit de gehele regio; van Klundert tot Roosendaal, Dordrecht, Breda en ver daarbuiten weten de klanten ons te vinden. De goede waardering van onze klanten alsmede van de SEAT-importeur in Nederland  zorgden door de jaren heen voor voldoening en ‘prijzen’.

  Zo wonnen wij de titel ‘SEAT dealer van het jaar’ en behalen wij (nog steeds) hoge klanttevredenheidcijfers in verschillende onderzoeken. Het zijn tastbare bewijzen die ons dagelijks de energie geven om u als SEAT rijder optimaal van dienst te zijn!

  Inmiddels zijn wij officieel gecertificeerd als Servicepartner voor SEAT. Ook voor alle andere merken bent u van harte welkom voor onderhoud, reparaties, accessoires en garantie.

  Wilt u een SEAT occasion kopen of een ander merk? Kijk dan gerust in onze showroom in Klundert, wij ontvangen u gastvrij!

  Direct online ons actuele aanbod bekijken? Dat kan natuurlijk ook!